perjantai 17. elokuuta 2012

Kolmas leiripäivä

Haukotus ja huomenta. Klo on 7.05 ja on opettajankin herättävä vaikka nukuttaisi vielä.
Tänään tullaan kotiin. Koitan vaikka bussista päivittää tarkkaa tuloaikaa tähän blogiin, jos vaikka tulemmekin jo etuajassa. Tai sitten jäämmekin tänne, sillä lapset haluaisivat vielä jatkaa leirikoulua... Pekka

6 kommenttia:

  1. Hienoa, että myös säät ovat suosineet leiriä. Kesä tuli sitten leirikoulun ajaksi. Kuvien perusteella en ihmettele, miksi lapset haluaisivat jäädä vielä muutamaksi päiväksi sinne. Kiitos opettajille järjestelyistä!

    VastaaPoista
  2. Olen ollut tosi iloinen siitä, että olette saaneet viettää kauan sunniteltua ja toivottua leirikoulua niin ihanissa maisemissa ja mahtavassa kesäsäässä !!! Tätähän me niin toivottiinkin !!!!!!!
    Olen ollut hengessä mukana koko ajan !
    Paljon terveisiä Pekalle, Tanjalle ja uudelle opelle, Aulille ! Olet saanut mahtavan luokan ohjattavaksesi ja nyt puhun kokemuksesta :)

    Ikävöin teitä (välillä :) ja iloitsen teistä 6.B !!!

    Paljon terveisiä kaikille Tarjalta !

    VastaaPoista
  3. Kuvista päätellen hauskaa on ollut, varmasti ikimuistoinen reissu meidän kutosillemme. Kiitokset opettajille!

    VastaaPoista
  4. Kiiiiiiitoooooooos!<3<3<3 kiittää Berggrenit

    VastaaPoista
  5. Iloista kotimatkaa ja kiitos opettajille ja Piispalan väelle selvästikin täydellisestä elämyksestä ! Terveisin Montosen Petran kotiväki.

    VastaaPoista
  6. Hienot kolme leiripäivää takana, nyt bussissa matkalla kotiin :) Vähän vaikea uskoa että on perjantai. Mielellään olisimme jääneet väsymyksestä huolimatta vkonlopuksi :) Piispalaan. Upeat kelit ja mahtavat puitteet!! Ranta olisi nuoriamme vielä kiinnostanut kovasti...

    VastaaPoista